Rreth nesh

Dr.Holsi Karçini eshte diplomuar ne vitin 2005 ne Fakultetin e Mjekesise te Universitetit te Tiranes ne degen Stomatologji.
2005-2008 ushtroi aktivitetin e tij me kohe te plote ne qytetin e Fierit.
Ne vitin 2008 “Karçini Dent” vjen me nje pike te re ne qytetin e Tiranes me nje klinike bashkekohore,aparatura profesionale dhe produkte te certifikuara.(mund ta formuloni ju qe per rreth 7 vite eshte perpjekur te jete prezent ne te dyja klinikat,prej 2015 eshte fiks ne kliniken e Tr dhe shkon ne Fier i organizuar me orare te planifikuara.
Ne vitin 2013 perfundoi Kursin e Trajnimit”Bazat e Menaxhimit Shendetesor” i organizuar nga Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve. Ne vitin 2014 perfundoi Kursin e Trajnimit “Praktikat Menaxhuese te Urgjencave Mjekesore” organizuar nga ISSAT.
Ne vitin 2015 ka qene pjesemarres ne trajnimin “Koneksione Cone Morse”Teknikat 3D ne rigjenerimin kockor. (Evidenca shkencore dhe vleresime klinike mbi implantologjine dentare te se ardhmes)
Ne vitin 2018 perfundoi ciklin e studimeve “Kurs i formimit te larte profesional” ne Implantologji-Paradontologji-Rigjenerative-Protezike nen patronazhin e L’Università dell’Aquila.
Pjesemarres ne disa konferenca,trajnime dhe kurse ne fushen e Terapise,Endodontise,Ortopedise,Kirurgjise,Estetikes dentare te akredituara nga Qendra e Edukimit ne Vazhdim.


Dr.Isuela Karçini (Kane) perfundoi studimet e larta Master I Shkencave ne Stomatologji ne Fakultetin e Mjekesise Dentare ne Universitetin e Tiranes ne vitin 2015.
Ne vitin 2017 perfundoi Kursin Teoriko-Praktik-Klinik “Straight Wire Technique Evolved Philosophy” ne ortodonci nen patronazhin e Università degli studi di Cagliari.
Ne vitin 2017 ka marr pjese ne Kursin e Estetikes se Buzeqeshjes ne pacientin Stomatologjik me fillera me Acid Hialuronik.
Ne vitin 2018 perfundoi Kursin e Formimit te Larte Teoriko-Praktik “Ndertim dhe Aktivizim i Aparateve Ortodontike”.
Ne vitin 2018 perfundoi Kursin e Formimit te larte te Fasetave Direkte dhe Indirekte.
Ka marre pjese ne trajnime dhe organizime te ndryshme te fushes se Stomatologjise te akredituara nga Qendra e Edukimit ne Vazhdim.


Dr.Olimbi Karçini ka perfunduar studimet e larta ne vitin 1978 ne degen e Stomatologjise te Fakultetit te Mjekesise te Universitetit te Tiranes.
1978-1979 Kreu stazhin profesional ne Polikliniken dentare shteterore,Lushnje.
1979 Diplomohet si Mjeke Stomatologe
1979-1980 Ka ushtruar profesionin prane Qendres Shendetesore,Hysgjokaj,Lushnje.
1980-1984 Ka ushtruar profesionin prane Poliklinikes dentare shteterore,Korce.
1984-1994 Ka ushtruar profesionin prane Poliklinikes dentare shteterore,Fier.
1994 Hapi nje nga klinikat e para private ne qytetin e Fierit duke ofruar nje sherbim profesional dhe komunikim te vazhdueshem me pacientet
1994-Aktualisht ushtron profesionin e saj me kohe te plote prane klinikes dentare”Karçini dent”,Fier.
Ka marre pjese ne konferenca dhe trajnime inovative ne profilin e Prevencionit Dentar,Terapise Restorative dhe Konservative,Endodonti,Kirurgji,Ortopedi ne fushen e stomatologjise te akredituara nga Qendra e Edukimit ne Vazhdim.