Sherbime

Terapi restorative

perfshin menaxhimin e patologjive dentare nga vendosja e diagnozes te trajtimi I duhur per te siguruar eleminimin e dhimbjes,funksionin dhe estetiken.

•Egzaminim dhe konsulte dentare

•Pastrim gurezash dhe cipash me ultratinguj dhe detartrine

•Pastrim me Air-Flow

•Trepanim dhe devitalizim

•Mbushje dhembi (Grade II,III,IV)

•Trajtime kanalare

Lazer

perfshin nderhyrjen e tij ne dentistry dhe ne kirurgjine orale.Lazeri I indeve te buta ka shume benefite per pacientin,perfshire komoditetin dhe komfortin gjate nderhyrjes,mungesen e hemoragjise,siguron biostimulimin dhe sherimin e shpejte te gingives,eleminimit te infeksioneve apo eleminimit te formacioneve patologjike intraorale.

•Zbardhim professional

•Gingivektomi (prerje e mishrave te dhembeve)

•Trajtim I infeksioneve kanalare

•Trajtim i mishrave te dhembeve

Pedodonti

perfshin menaxhimin e shendetit oral te femijet deri ne adoleshence.Dentisti,I cili merret edhe me femijet mund t’ju siguroje prinderve materiale edukative te cilat promovojne kujdesin per dhembet.

•Mbushje dhembi qumeshti

•Mbushje dhembi te perhershem

•Silant

•Fluorizim

Kirurgji dhe Implantologji

perfshin nderhyrjet kirurgjikale ne goje ne indet e buta te gojes duke eleminuar lezionet beninje dhe malinje,duke trajtuar gingivat e infektuara dhe ne indet e forta te gojes si ne dhembe apo ne kocken e nofullave.

•Ekstraksion dhembi dhe dhemballe

•Ekstraksion I dhemballes se pjekurise

•Rezeksion apikal

•Vendosje e implanteve

Ortodonci

perfshin diagnostikimin,prevenimin dhe korrigjimin e keqpozicionimit te dhembeve dhe te nofullave

•Aparat fiks STEP (metalik/qeramike)

•Aparat fiks DAMON (metalik/qeramike)

•Aparat estetik me maskerina transparente NUVOLA/INVISALIGN

•Aparat miofunksional

•Aparat funksional per femije

•Retainer fiks/te levizshem

Protetike fikse dhe te levizshme

perfshin zevendesimin e dhembeve qe mungojne ose korrigjimin e funskionit dhe estetikes nepermjet elementeve fiks dhe te levizshem.

•Faseta /Kurore Emax

•Kellef Metal-Porcelan dhe Zirkon

•Ura dentare

•Dhembe provizore

•Proteza Klasike,Elastike,Acetal dhe e Skeletuar

•Shine bruksizmi

Estetike

perfshin nderhyrjet estetike qe realizohen ne fytyre nepermjet injeksioneve faciale me permbajtje Acidi Hialuronik dhe Botulinum Toxin.

•Mezoterapi

•Botoks

•Rritje e volumit te buzeve

•Rritje e volumit te mollzave

•Mbushje e mjekres

•Dermapen